МАТРАЦИ ТЕД

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • Матрак Silver Care
  Силвър кеър Уникален, изключително устойчив матрак, с неповторима конструкция и комбинация от материали за максимален комфорт. Кокосовите вложки, като естествен дишащ материал, абсорбират влагата и намаляват риска от образуване на среда за развитие на микроорганизми, като същевременно допринасят..
  с ДДС: 1,248.00лв. 1,248.00лв.
 • Матрак Абел Латекс-двулицев
  Двулицев матрак АБЕЛ ЛАТЕКС              Еластична сърцевина от латекс и кокос осигурява нежна опора, а луксозният текстил TED Balance, с влакна от бамбук, дава усещането за чистота и свежест. Латексът обгръща извивките на тялото и елимин..
  с ДДС: 0.00лв. 0.00лв.
 • Матрак Ава-еднолицев
   Еднолицев матрак АВА                     Еднолицев матрак, с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Ортопедично ядро с бонел за стабилна подръжка там, където е необходимо, ..
  с ДДС: 0.00лв. 0.00лв.
 • Матрак Адеона
  Топ матрак АДЕОНА Фино, „дишащо“ ядро от плътна пяна допринася за комфортна поддръжка на тялото с минимално съпротивление. Нежен бленд от мемори пух и влакна в повърхността на топ матрака дава усещане за въздушна мекота. Лесен начин да обновите спалнята си на отлична цена! ..
  с ДДС: 0.00лв. 0.00лв.
 • Матрак Адеона-двулицев
  Нов Двулицев матрак  АДЕОНА Практично решение за любителите на непружинни матраци. Ергономична сърцевина от плътна пяна осигурява правилната поддръжка на гръбначния стълб, без да притиска и затруднява кръвообращението по време на сън. Специално добавен мемори пух в прошивката създава комф..
  с ДДС: 0.00лв. 0.00лв.
 • Матрак Адеона-еднолицев
  Еднолицев матрак АДЕОНА   Eднолицев матрак с отличен комфорт, разработен с иновативната AirFlex технология. Профилираната повърхност създава приятен за кожата масажиращ ефект като едновременно осигурява стабилна поддръжка на тялото. Висококачественият тъкан текстил е прошит с бленд о..
  с ДДС: 0.00лв. 0.00лв.
 • Матрак Адри Куул-двулицев
   Двулицев матрак АДРИ КУУЛ Перфектно съчетание на технологиите  I-Springs Super Comfort и AirFlex. Две страни с различно усещане: мултипокет за перфектна опора и високоеластична пяна с масажиращ ефект. Memo Cool пяна с капки от Cool gel в повърхностния слой е с приятно, леко охлаждащ..
  с ДДС: 0.00лв. 0.00лв.
 • Матрак Алмари-двулицев
  Двулицев матрак АЛМАРИ                                              &nbs..
  с ДДС: 0.00лв. 0.00лв.
 • Матрак Амалтеа-двулицев
  Двулицев матрак АМАЛТЕА Иновативната AirFlex технология на силуетно проектираното ядро от редуващи се високоеластични пяни осигурява необходимата опора, без съпротивление и натиск. Специално подбраната AmbraFoam пяна с кехлибар спомага за по-добър и спокоен сън. Кехлибарът е естествено антистрес ..
  с ДДС: 0.00лв. 0.00лв.